Tuo Väriä Arkeesi Hauskoilla Vaatevalinnoilla

Itäkeskus on tunnettu monipuolisista ostosmahdollisuuksistaan, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Tänä vuonna keskitymme erityisesti piristämään asiakkaidemme päivää tuomalla esille värikkäitä ja iloisia vaatevalintoja. Värikäs pukeutuminen ei ainoastaan kohota mielialaa, vaan myös tuo energiaa arjen keskelle.

Kun kaipaat jotain erityistä ja ainutlaatuista, kannattaa tutustua Hauskat Paidat-verkkokauppaan. Hauskat Paidat on erikoistunut luomaan iloisia ja värikkäitä printtipaitoja, jotka sopivat kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Olipa kyseessä sitten lahja ystävälle tai piristys omaan vaatekaappiin, Hauskat Paidat tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka tuovat hymyn huulillesi.

Täällä Itäkeskuksessa me arvostamme sitä, kuinka tärkeää on löytää omannäköisiään tuotteita, jotka heijastavat persoonallisuutta ja tuovat iloa päivittäiseen elämään. Siksi olemme ylpeitä voidessamme suositella Hauskoja Paitoja osana meidän pyrkimystä tehdä ostoskokemuksestasi entistä miellyttävämpi ja värikkäämpi.

Vierailemme Hauskojen Paitojen verkkosivustolla ja valitse suosikkisi laajasta valikoimasta hauskoja ja persoonallisia printtejä. Voit tilata ne suoraan kotiisi tai noutaa ne lähimmästä postitoimistostasi. Älä anna harmaan arjen hillitä mielikuvitustasi – tuo elämääsi väriä ja iloa Hauskojen Paitojen avulla!

Lue lisää >>

Kuluttajien ostovoima heikentynyt – kestävätkö kaupat tämän?

Kuluttajien ostovoiman heikentyminen on aihe, joka vaikuttaa moniin talouden sektoreihin, ja kaupan ala on yksi niistä, joka tuntee tämän muutoksen voimakkaasti. Kun kuluttajien ostovoima laskee, se voi johtua useista syistä, kuten inflaatiosta, työttömyyden noususta tai palkkojen pysymisestä paikoillaan. Tällaisina aikoina kuluttajat yleensä kiristävät kukkaronnyörejään ja keskittyvät enemmän välttämättömyyksiin kuin ylimääräisiin menoihin. Yhä harvempi myöskään saa lainaa suurempiin ostoksiin tai lainaamista harkitaan yhä tarkemmin. 

Kestävätkö kaupat heikentynyttä ostovoimaa?

Kun kuluttajat kuluttavat vähemmän, kauppojen myyntitulot luonnollisesti laskevat. Tämä voi vaikuttaa erityisesti niihin toimijoihin, jotka myyvät ei-välttämättömiä tuotteita, kuten luksustavaroita tai harrastustarvikkeita.

Kauppojen on sopeuduttava muuttuvaan kysyntään hallitsemalla varastojaan tehokkaammin. Liian suuri varasto voi johtaa vanhentuneisiin tuotteisiin ja lisäkustannuksiin.

Kilpailu kiristyy, kun kaupat yrittävät houkutella väheneviä asiakasmääriä, mikä saattaa johtaa hintasotiin ja marginaalien supistumiseen.

Kaupat voivat houkutella asiakkaita kohdennetuilla tarjouksilla ja alennuksilla, jotka vastaavat kuluttajien muuttuvia tarpeita.

Vahvistamalla verkkokauppaa kaupat voivat tavoittaa laajemman asiakaskunnan ja tarjota mukavuutta ostamiseen, mikä voi auttaa kompensoimaan fyysisen liikenteen vähenemistä.

Lue lisää >>

Kivijalkakaupat murroksessa – ostetaanko kaikki nykyään netistä?

Verkkokauppojen yleistyminen on viime vuosikymmeninä haastanut perinteisten kivijalkakauppojen toimintamallit. Molemmilla myyntikanavilla on omat etunsa ja haasteensa, jotka vaikuttavat sekä kuluttajien ostokäyttäytymiseen että liiketoiminnan strategioihin.

Verkkokauppojen haaste kivijalkakaupoille

Verkkokauppojen edut:

  1. Saatavuus ja mukavuus: Verkkokaupat ovat avoinna ympäri vuorokauden, mikä mahdollistaa ostosten tekemisen milloin tahansa ja mistä tahansa, kunhan internet-yhteys on saatavilla.
  2. Laaja valikoima: Verkkokaupoissa on usein laajemmat valikoimat tuotteita verrattuna perinteisiin kivijalkakauppoihin, joissa tila on rajallinen.
  3. Hintavertailu ja alennukset: Kuluttajat voivat helposti vertailla hintoja ja löytää edullisimpia tarjouksia verkossa, mikä voi johtaa säästöihin.

Haasteet kivijalkakaupoille:

  • Liikenne ja myynti: Verkkokauppojen mukavuus ja saatavuus voivat vähentää fyysisten kauppojen asiakasliikennettä ja myyntiä.
  • Kustannusrakenne: Verkkokaupat eivät yleensä kärsi samasta korkeasta vuokrakustannuksesta kuin kivijalkakaupat, mikä voi antaa niille kilpailuedun hinnoittelussa.

Kivijalkakauppojen edut ja haitat

Edut:

  1. Henkilökohtainen palvelu ja kokemus: Kivijalkakaupoissa asiakkaat voivat saada henkilökohtaista palvelua, ja monet arvostavat mahdollisuutta nähdä ja kokeilla tuotteita ennen ostoa.
  2. Välitön saanti: Ostokset saa heti mukaan ilman toimitusaikaa, mikä on etu erityisesti kiireellisissä ostostarpeissa.
Lue lisää >>

Verkkopankkipalvelut nousussa: Digitaalinen muutos muokkaa pankkialaa ja asiakaskokemusta

Pankkien palveluiden digitalisoituminen on ollut yksi merkittävimmistä rahoitusalan kehityssuunnista viime vuosina. Tämä muutos on vaikuttanut niin pankkien toimintatapoihin kuin asiakkaiden palvelukokemukseen. Tässä artikkelissa käsitellään tätä ilmiötä ja siihen liittyviä seurauksia, kuten pankkikonttorien vähenemistä ja verkkopalveluiden nousua.

Pankkipalveluiden siirtyminen verkkoon

Digitalisaatio on mahdollistanut pankkipalveluiden siirtymisen verkkoon, mikä on tuonut mukanaan monia etuja. Asiakkaat voivat nyt hoitaa useimmat pankkiasiansa milloin ja missä tahansa, mikä lisää mukavuutta ja joustavuutta. Tämä kehitys on myös tehostanut pankkien toimintaa, sillä sähköisten palveluiden avulla voidaan palvella suurempaa asiakasmäärää pienemmin kustannuksin.

Pankkikonttorien vähentyminen

Verkkopalveluiden yleistyminen on johtanut fyysisten pankkikonttorien määrän vähenemiseen. Tämä trendi on nähtävissä monissa maissa, ja se on muuttanut pankkien fyysistä läsnäoloa kaupungeissa ja kylissä. Vaikka tämä on tehokkuuden ja taloudellisuuden kannalta järkevää, se on myös herättänyt huolta erityisesti niiden asiakkaiden keskuudessa, jotka suosivat henkilökohtaista palvelua tai eivät ole verkkopalveluiden käyttäjiä.

Uudet verkkopalvelut ja vertailutyökalut

Konttoriverkoston supistuessa on syntynyt uusia verkkopalveluita, jotka auttavat asiakkaita navigoimaan digitaalisessa pankkimaailmassa.

Lue lisää >>

Tietokoneet ja hakukoneoptimointivinkit samasta paikasta

Tietokonekauppa, joka toimii Itiksessä, on erinomainen paikka tietokonetarvikkeiden ostamiseen ja hakukoneoptimoinnin neuvojen saamiseen. Kauppa tarjoaa laajan valikoiman tietokonetarvikkeita, kuten tietokoneen komponentteja, näyttöjä, tulostimia ja paljon muuta. Lisäksi se tarjoaa asiakkailleen ilmaisia neuvoja hakukoneoptimointiin, joka on erittäin hyödyllinen palvelu yrittäjille ja verkkokaupan omistajille.

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa verkkokaupan markkinointia, ja se voi auttaa yrityksiä saavuttamaan paremman näkyvyyden hakutuloksissa. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen verkkokauppa löytyy helpommin hakukoneiden kautta, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät tiettyjä tuotteita. Hakukoneoptimointi voi myös auttaa yrityksiä parantamaan verkkosivustonsa käyttäjäkokemusta ja kasvattamaan myyntiään.

Tietokonekauppa Itiksessä ymmärtää, että monille yrittäjille ja verkkokaupan omistajille hakukoneoptimointi voi olla haastavaa ja monimutkaista. Siksi kauppa tarjoaa ilmaisia neuvoja hakukoneoptimoinnista, jotta asiakkaat voivat saada tarvitsemansa tiedot ja ohjeet verkkokauppansa parantamiseksi. Neuvoja voidaan antaa niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin yrittäjille.

Neuvojen lisäksi tietokonekauppa Itiksessä tarjoaa myös palveluja, joilla voi auttaa asiakkaita parantamaan verkkokauppansa hakukoneoptimointia. Kauppa voi esimerkiksi tarjota avustusta verkkosivuston suunnittelussa, hakusanojen tutkimuksessa ja optimoinnissa, sisällöntuotannossa ja linkinrakennuksessa.

Lue lisää >>

PetenKello – Laadukkaat kellot ja asiantunteva palvelu Itäkeskuksen kauppakeskuksessa

rannekello

PetenKello on erikoistunut kellojen ja rannekellojen myyntiin, ja se sijaitsee vilkkaassa Itäkeskuksen kauppakeskuksessa Helsingissä. Tarjolla on laaja valikoima tunnettujen brändien kelloja sekä asiantuntevaa palvelua, joka auttaa asiakkaita löytämään juuri heille sopivan kellon.

Brändit ja valikoima

PetenKello tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia kelloja niin arkeen kuin juhlaankin. Valikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia kelloja suosituilta brändeiltä, kuten Seiko, Tissot, Citizen, Garmin ja G-Shock. Ylellisempien kellojen ystäville on tarjolla myös premium-brändejä, kuten Omega, TAG Heuer ja Rado. Lisäksi PetenKello tarjoaa kattavan valikoiman urheilukelloja, älykelloja ja erikoiskelloja esimerkiksi sukeltajille.

Asiantunteva palvelu

PetenKellon henkilökunta on kokenutta ja koulutettua, joten asiakkaat voivat luottaa saavansa asiantuntevaa palvelua kellojen valinnassa, huollossa ja korjauksessa. Kaupan henkilökunta auttaa mielellään löytämään juuri sopivan kellon, oli kyseessä sitten tyylikäs arvokello, käytännöllinen urheilukello tai trendikäs älykello. Myymälässä on myös tarjolla kellojen paristojen vaihto ja lyhennyspalvelu.

Sijainti ja aukioloajat

PetenKello sijaitsee Itäkeskuksen kauppakeskuksen keskeisellä paikalla, josta löytyy helppo ja nopea yhteys julkisilla kulkuvälineillä sekä runsaasti pysäköintitilaa autolla saapuville asiakkaille.

Lue lisää >>

Itiksen sähkönkulutus – kuinka ostoskeskukset voivat pienentää hiilijalanjälkeään

Itäkeskuksen ostoskeskus Helsingissä on yksi Suomen suurimmista ostoskeskuksista, joka houkuttelee päivittäin tuhansia asiakkaita. Itiksen koko ja palvelut kuluttavat valtavan määrän energiaa, joten ostoskeskuksen ylläpitäjät ovat pyrkineet pienentämään sen hiilijalanjälkeä ja sähkönkulutusta. Kauppakeskusten ja muiden suurten rakennuskompleksien kannattaa suorittaa huolellinen sähkön kilpailutus usein, sillä pienikin säästö tekee paljon rahassa, kun otetaan koko kulutus huomioon.

LED-valot ja energiatehokkaat laitteet

Itäkeskuksen ylläpitäjät ovat uudistaneet ostoskeskuksen valaistusta ja vaihtaneet vanhoja loisteputkia LED-valoihin. LED-valot kuluttavat vähemmän sähköä ja kestävät pidempään, mikä vähentää ylläpitokustannuksia. Ostoskeskuksessa on myös siirrytty käyttämään energiatehokkaita laitteita,  nykyaikaisia liukuportaita, jotka kuluttavat vähemmän energiaa.

Aurinkopaneelit ja uusiutuvan energian käyttö

Moni kauppakeskus on asentanut aurinkopaneeleja katon pinta-alaan, joka tuottaa sähköä ostoskeskuksen käyttöön. Aurinkopaneelien avulla pienempikin kauppakeskus voi tuottaa ympäristöystävällistä energiaa ja vähentää riippuvuuttaan fossiilisista polttoaineista. Moni ostoskeskus on myös siirtynyt käyttämään uusiutuvaa energiaa, joka on ympäristöystävällinen ja edistää kestävää kehitystä.

Jätehuollon parantaminen

Monen kauppakeskuksen omistajat ovat myös parantaneet jätehuoltoa ostoskeskuksessa. Jätehuollossa materiaalien kierrättämiseen, joka vähentää jätteitä merkittävästi.

Lue lisää >>

Itis

Itis (entiseltä nimeltään itäkeskus) on kauppakeskus joka sijaitsee itäisessä Helsingissä. Kauppakeskusta rajaavat Kehä 1:n lisäksi Itäkatu ja Turunlinnantie. Itis on avattu jo vuonna 1984 ja sen suunnittelivat arkkitehdit Erkki Kairamo ja Juhani Pallasmaa. Itiksen kokonaispinta-ala on noin 200 000 neliömetriä, josta vuokrattavaa pinta-alaa on noin 101 452 neliömetriä. Itiksen omistajat ovat: Morgan Stanley Real Estate Fund, Inc, CC Real GmbH & Co KG.

Monipuoliset palvelut kaikkien ulottuvilla

Itis pitää sisällään yli 120 myymälää, yli 50 palvelua sekä kymmeniä ravintoloita ja kahviloita. Itiksellä kuluttaja tavoittaa niin tunnetuimmat päivittäistavarakaupat, pankit, ravintolat, teleoperaattorit ja muut lähes kaikki palvelut joita ajatella saattaa.

Aukioloajat

Itis palvelee asiakkaitaan seuraavasti:

  • Ma – Pe: 10.00 – 20.00
  • La: 10.00 – 19.00
  • Su: 12.00 – 18.00

Itis ja pysäköinti

Pysäköiminen Itiksen parkkipaikalla on maksutonta. Voit jättää autosi 5H pitkään parkkiin kattoparkissa P3, P4 ja P5 + Stockmannin päädyssä -1. ja -2. kerroksessa. Itis tarjoaa myös maksuttomat sähköautojen latauspisteet punaisessa ja sinisessä parkkihallissa -2.

Lue lisää >>