Itis

Itis (entiseltä nimeltään itäkeskus) on kauppakeskus joka sijaitsee itäisessä Helsingissä. Kauppakeskusta rajaavat Kehä 1:n lisäksi Itäkatu ja Turunlinnantie. Itis on avattu jo vuonna 1984 ja sen suunnittelivat arkkitehdit Erkki Kairamo ja Juhani Pallasmaa. Itiksen kokonaispinta-ala on noin 200 000 neliömetriä, josta vuokrattavaa pinta-alaa on noin 101 452 neliömetriä. Itiksen omistajat ovat: Morgan Stanley Real Estate Fund, Inc, CC Real GmbH & Co KG.

Monipuoliset palvelut kaikkien ulottuvilla

Itis pitää sisällään yli 120 myymälää, yli 50 palvelua sekä kymmeniä ravintoloita ja kahviloita. Itiksellä kuluttaja tavoittaa niin tunnetuimmat päivittäistavarakaupat, pankit, ravintolat, teleoperaattorit ja muut lähes kaikki palvelut joita ajatella saattaa.

Aukioloajat

Itis palvelee asiakkaitaan seuraavasti:

  • Ma – Pe: 10.00 – 20.00
  • La: 10.00 – 19.00
  • Su: 12.00 – 18.00

Itis ja pysäköinti

Pysäköiminen Itiksen parkkipaikalla on maksutonta. Voit jättää autosi 5H pitkään parkkiin kattoparkissa P3, P4 ja P5 + Stockmannin päädyssä -1. ja -2. kerroksessa. Itis tarjoaa myös maksuttomat sähköautojen latauspisteet punaisessa ja sinisessä parkkihallissa -2. kerroksessa ja Stockmannin päädystä 5. kerroksesta.

Saapuminen Itikselle

Itikselle on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisillakin. Ota seuraavat asiat huomioon kun saavut:

Julkinen liikenne: Pääset Itikseen kätevästi metrolla ja busseilla. Bussiasema sijaitsee Itiksen välittömässä läheisyydessä ja metrosta on suora sisäyhteys kauppakeskukseen.

Oma auto: Itis sijaitsee Kehä 1:n ja Itäväylän risteyksessä. Voit ajaa Itiksen maksuttomiin parkkihalleihin ja pihaparkkiin Itäkadulta.

Kevyt liikenne: Itiksessä toimii myös neljä polkupyöräparkkia. Löydät näistä kaksi Stockmannin sisäänkäynneiltä, yhden Lidlin sisäänkäynniltä Itäkadulta ja yhden Tokmannin sisäänkäynniltä Turunlinnantieltä.