PetenKello – Laadukkaat kellot ja asiantunteva palvelu Itäkeskuksen kauppakeskuksessa

PetenKello on erikoistunut kellojen ja rannekellojen myyntiin, ja se sijaitsee vilkkaassa Itäkeskuksen kauppakeskuksessa Helsingissä. Tarjolla on laaja valikoima tunnettujen brändien kelloja sekä asiantuntevaa palvelua, joka auttaa asiakkaita löytämään juuri heille sopivan kellon.

Brändit ja valikoima

PetenKello tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia kelloja niin arkeen kuin juhlaankin. Valikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia kelloja suosituilta brändeiltä, kuten Seiko, Tissot, Citizen, Garmin ja G-Shock. Ylellisempien kellojen ystäville on tarjolla myös premium-brändejä, kuten Omega, TAG Heuer ja Rado. Lisäksi PetenKello tarjoaa kattavan valikoiman urheilukelloja, älykelloja ja erikoiskelloja esimerkiksi sukeltajille.

Asiantunteva palvelu

PetenKellon henkilökunta on kokenutta ja koulutettua, joten asiakkaat voivat luottaa saavansa asiantuntevaa palvelua kellojen valinnassa, huollossa ja korjauksessa. Kaupan henkilökunta auttaa mielellään löytämään juuri sopivan kellon, oli kyseessä sitten tyylikäs arvokello, käytännöllinen urheilukello tai trendikäs älykello. Myymälässä on myös tarjolla kellojen paristojen vaihto ja lyhennyspalvelu.

Sijainti ja aukioloajat

PetenKello sijaitsee Itäkeskuksen kauppakeskuksen keskeisellä paikalla, josta löytyy helppo ja nopea yhteys julkisilla kulkuvälineillä sekä runsaasti pysäköintitilaa autolla saapuville asiakkaille. Kauppakeskus tarjoaa myös monipuoliset palvelut ja viihtyisän ympäristön, joten asiointikokemus on miellyttävä.

PetenKellon aukioloajat ovat yhtenevät Itäkeskuksen kauppakeskuksen aukioloaikojen kanssa:

  • Maanantai – perjantai: 10:00 – 20:00
  • Lauantai: 10:00 – 18:00
  • Sunnuntai: 12:00 – 18:00